home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links

Kindervoorstelling Het zit ‘m in het zand!

Marions nieuwste voorstelling voor groepen 1 t/m 8 is gebaseerd op de familie-voorstelling, die ze in de zomer van 2014 meer dan 200 keer met succes speelde, samen met 5 collega-acteurs in wisselende bezettingen. “Het zit ‘m in het zand!” gaat over De Hondsrug in Drenthe en speelt zich af in het atelier van kunstenares Remi van Rijn, ergens op het zand van die Hondsrug.

Remi heeft liefdesverdriet en is naar de Hondsrug gekomen om helemaal alleen daarover te somberen, net als Vincent van Gogh indertijd deed. Dat somber zijn wil allen niet echt lukken. Op de Hondsrug is het namelijk veel te leuk. In haar atelier heeft Remi dan ook een paar wel heel bijzondere ontmoetingen, met als resultaat een aantal speciale voorwerpen en mysterieuze raadsels. Uiteindelijk blijft er één vraag over: Waar heeft dit toch allemaal mee te maken?!


Het zit ‘m in het zand! is een leuke muzikale voorstelling waarvan je ook nog wat kunt leren. Een soort les op muziek dus! De voorstelling wordt door Marion gespeeld met afwisselend Gonda Jonker, Ellen Vierveijzer, Irma Abrahams, Roel Menke of Rink Vegelin.

Nog steeds als familievoorstelling te spelen. Ook zeer geschikt voor senioren.

scholen
home biografie zingen feesten regisseren acteren theater op maat Fetaki Snirp & Charly Oek & Dieren-Joepie Het zit 'm in het zand! musical schrijven presenteren nieuws contact en links
fragment Het zit ‘m in het zand!