home biografie zingen feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links

Een gezellige kumpulan met de liedjes van tempo doeloe. En natuurlijk verhalen en anekdotes uit de sfeer van Indië. Daarvoor staat een muzikale avond of middag met Oma Mie garant.

               Bij Marion thuis werden vroeger nogal eens Indische woorden gebruikt, werd overwegend Indisch gegeten en was regelmatig Indische muziek te horen. Logisch, want haar moeder was van Malang, Java, net als oma, die lang bij hen inwoonde. Oma Mie, inderdaad, die Marion dus zo’n beetje van nature in zich heeft. Heerlijk voor Marion om Oma Mie te zijn en dàt straalt ze uit!

Liedjes, die de revue zouden kunnen passeren zijn o.a. Ajoen-ajoen, Bengawan solo, Burung kakatua, Geef mij maar nasi goreng, Klappermelk met suiker, Nina bobo, Sarina, Soerabaja, Terang bulan en Waarom huil je toch nona manis.

Oma Mie

home biografie zingen country & western jazz & easy Drents diner dansant muziek van toen Oma Mie Karel & Sjaan Maters & Maathuis pop kerst chansons feesten regisseren acteren schrijven presenteren nieuws contact en links
flyer Oma Mie 10x10 print curv distr.pdf

Een speciaal arrangement met een echt Indisch buffet wordt geboden in De Oringer Marke in Odoorn. Voor veteranen en andere groepen. Als u geluk heeft zingt Oma Mie een aantal nummers samen met Roger, de Indische chefkok van De Oringer Marke. Klik hiernaast voor de flyer.

Info en reserveren: 0591-519000.